x

Wonderfestiwall er klar med programmet

Wonderfestiwall er klar med programmet

Programmet for dette års Wonderfestiwall har netop tilføjet Hej Matematik (billedet), The Eclectic Moniker og Bottled In England, som sammen med Kashmir, Trentemøller og cirka 25 andre bands kan opleves på den bornholmske Wonderfestiwall den sidste weekend i august.

For foden af Hammershus på Bornholm kan man torsdag-lørdag opleve en blanding af cirka 30 etablerede og upcoming bands, når de alle leverer koncerter til årets Wonderfestiwall.

Hej Matematik som er bestående af onkel Søren og nevø Nicolaj Rasted, debuterede i 2008 med albummet "Vi Burde Ses Noget Mere", og har efterfølgende blandt andet kæmpe-hittet med "Walkman" og "Party i Provinsen", som har solgt platin. Og selvom de ikke forstår meget af teksten i Canada, er hittet "Party i Provinsen" tidligere blevet sat på den canadiske playliste hos 96.9 CKOI i Montreal.

The Eclectic Moniker er et otte mand stort calypso-indierock-kollektiv, som var én af dette års tre vindere af KarriereKanonen. Derudover har de varmet op for Oh Land til en udsolgt koncert i Store Vega, og til dette års udgave af Roskilde Festival gæstede de Pavilion Junior-scenen.

Bottled In England var ligeledes at finde på Pavilion Junior-secnen på Roskilde i år, og har derudover givet koncert på Spot Festival i Aarhus og til Distortion i København. Duoen er meget snart debutaktuelle med ep'en "Believe The Hype", som udgives den 12. august i form af en 12" vinyl, der kun kan købes eksklusivt til duoens koncerter på efterårsturnéen "Join The Massive Tour".

Det er fjerde år i træk, at WonderFestiwall bliver afholdt. Som noget nyt får gæster i år mulighed for at campere på et helt nyt camping-areal, hvor alle campister har frit udsyn til Hammershus.

Wonderfestiwall leverer musik i tre dage, fra torsdag den 25. august til lørdag den 27. august.

Årets program lyder som følger:
Kashmir — Trentemøller (dj-set) — Hej Matematik – When Saints Go Machine
Slagsmålsklubben (S) — The Floor Is Made Of Lava – Kato
Lucy Love — Jonathan Johansson (S) — Schlachthofbronx (DE) — Rune RK
Specktors — Aakjær & Buttenschøn — Treefight For Sunlight — Per Vers
White Pony — Ignug — Sleep Party People – Bottled in England
Rock Hard Power Spray — Dokkedal/Dixen — Static & Noize — Kasper Bjørke 
The Eclectic Moniker – Scarlet Chives — Pelle & Kawamura – Emilie Post
I år er det muligt at købe en pakkeløsning som kun gælder til torsdag. Her kan man komme tur/retur mellem København og Wonderfestiwall for i alt 690 kr.

På hovedbanegården i København holder der en bus, som vil køre dig til færgen i Ystad. Færgen sejler dig til Rønne, hvor en anden bus venter. Og efter en rejse på ca. 3,5 time, er du ved foden af Hammershus.

Pakkerejse med bus, færge, bus og partoutbillet kan kun bestillles på 70 23 15 15.

Billetter til festivalen kan erhverves via GAFFA Live.

Du kan læse mere om arrangementet via Wonderfestiwalls hjemmeside.

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA