x

M83 er klar med nyt

M83 er klar med nyt

Det kommende album fra M83 alias den franske musiker Anthony Gonzalez er et dobbeltalbum, som er produceret af Justin Meldal-Johnson, som tidligere har produceret for Beck, NIN, The Mars Volta og Goldfrapp. Albummet, som har fået titlen "Hurry Up, We're Dreaming", er blandt andre blevet gæstet af Brad Laner fra 90'er-bandet Medicine, Morgan Kibby fra Saturdays=Youth og Zola Jesus.

I en pressemeddelelse bliver dobbeltalbummet beskrevet således:

"Albummet er en rejse, der tager os til horisonten og introducerer os for nye landskaber. Det handler om at vågne, at længes og at sejre. Det udfordrer M83's tidligere vokale udfoldelser. På albummet eksperimenterer Gonzalez med forskellige former for sang fra den helt lette og hviskende vokal til den skrigende".

"Jeg synes det er en afspejling af mine 30 år som menneske. Det er en samling af al min tidligere musik lagt sammen i en dobbeltudgave. Det er et retrospektiv af mig selv", siger Anthony Gonzalez. 

Fra i dag har fans mulighed for at smuglytte til førstesinglen "Midnight City", som også kan downloades via M38s officielle hjemmeside eller via SoundCloud.

Den 17. oktober kan du få fingrene i dobbeltalbummet "Hurry Up, We're Dreaming".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA