x

Danmarks Smukkeste Festival er i gang

Danmarks Smukkeste Festival er i gang

Danmarks Smukkeste Festival åbnede officielt onsdag efter den indledende Live Camp-upcomingfestival på Kærlig Heden nær det sydvestlige campingområde mandag og tirsdag. Det første internationale hovednavn var den australske drum'n'bass-gruppe Pendulum (billedet), som stod klar på Bøgescenerne klokken 21.30 for et stort og forventingsfuldt publikum.

Og Pendulum fedtede ikke med virkemidlerne. En enorm storskærm lyste op bag gruppen, da de gik på scenen, og så gik de ellers løs uden at se sig tilbage de næste 80 minutter. Lydniveauet viste sig at være ganske højt, og gruppens hårdtpumpede musik fik sat god gang i både publikum og bøgetræer.

GAFFA var til stede for at anmelde koncerten. Vi uddeler fire stjerner og konkluderer følgende:

"Storskærmen bag bandet viste masser af farvestrålende animationer og billeder af blandt andet edderkopper, larver, kroppens organer og storbymiljøer, og de konstant skiftende billeder og det heftige lys gjorde sammen med musikken Pendulums koncert til et massivt sansebombardement, som vakte stor begejstring i Skanderborg. Måske blev det lidt monotont i længden, netop fordi man ofte kunne forudsige, hvornår et nyt voldsomt beat- og basangreb ville sætte ind, men man må i hvert fald sige, at Danmarks Smukkeste Festival med Pendulums koncert er blevet sparket godt og grundigt i gang."

Vanen tro er GAFFA til stede på Danmarks Smukkeste Festival og vil ugen ud anmelde en række af festivalens koncerter, herunder de internationale hovednavne som Ozzy Osbourne, Skunk Anansie, De La Soul, The National, Robyn og Tom Jones.

GAFFA var også på pladsen for at rapportere fra de to dage med Live Camp.

Læs GAFFAs dækning af Danmarks Smukkeste Festival i vores anmeldelsessektion.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA