x

Motörhead-medlemmer uenige om coveralbum

Motörhead-medlemmer uenige om coveralbum

Motörhead har planer om at indspille et coveralbum, men det har nu givet anledning til visse diskussioner i bandet. Frontmanden Ian Fraser "Lemmy" Kilmister har udtalt, at han ikke vil følge trommeslager Mikkey Dees råd vedrørende hvilke sange der skal indgå på albummet.

Til Wacken Open Air, som er den største heavy metal-open air-koncert i verden, fortalte Lemmy, at Dee er fan af alle bands, der kan synge i et højere toneleje end Lemmy er vant til, skriver rockaaa.com.

"Det er endnu ikke helt sikkert, men vi overveje at indspille et coveralbum. Problemet er bare, at Mikkey godt kan lide bands som for eksempel Journey - som jeg ikke kan synge som. Så vi er nødt til at få ham til at gå på kompromis med dette".

Og da Lemmy blev spurgt, om der var andre moderne sange, som han gerne ville give "Motörhead-behandlingen", svarede han:

"Der er mange moderne sange jeg godt kan lide, men jeg vil ikke lave cover af dem, da de er udgivet af piger. Skunk Anansie og Evenesence er dygtige sangskrivere og skriver sange af høj kvalitet. Jeg kunne godt give det et forsøg, men stemmelejet ville i mit tilfælde være en del dybere."

Ved udgangen af 2010 udgav bandet deres 20. studiealbum "The World Is Yours", som modtog fire ud af seks stjerner af GAFFAs anmelder Keld Rud, som blandt andet skrev:

"Albummets ti sange er tre akkorders højoktans-rock og rul med masser af metalliske muskler".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA