x

Klub Geyser Festival klar med program

Klub Geyser Festival klar med program

Fra den 15.-17. september afholdes fjerde udgave af Klub Geyser Festival på Islands Brygge i København. Festivalen er en singer/songwriter-festival, som afholdes i Kulturhusets store sal ved vandet.

I løbet af året har arrangør og musiker Jacob Speake udvalgt upcoming solister og bands, som vil optræde på festivalen - ligesom Speake inklusive band selv. Festivalens hovednavn er den dybe vokal bag I Got You On Tape og Murder, Jacob Bellens (billedet), som vil præsentere nye numre bag flyglet. Ud over Bellens kan man opleve The Unusual History Of Ether, Folkeklubben, She Talks og Den Fjerde Væg. Overbolandet Norge sender Dagny og Kaia afsted, og festivalen vil også blive gæstet af Never Gonna Be Like Sandra, Enter Ghost, Showound og Sam Saylor.

I en pressemeddelelse beskrives Klub Geyser Festival sig selv således:

"Visionen for Klub Geyser er at præsentere nye talenter, oversete navne og etablerede bands og solister inden for singer/songwriter-genren med afstikkere til blandt andet folkrock, americana og indiepop. At skabe optimale rammer for både kunstnere og publikum i et professionelt set-up med god lyd i højttalerne og en intim og stemningsfuld atmosfære".

Du kan læse mere på Klub Geysers MySpace.

Denne herlighed finder sted i tre dage fra torsdag den 15. til lørdag den 17. september i Kulturhuset på Islands Brygge i København. Dørene åbnes kl. 20.00, og koncerterne starter kl. 20.30.

Entré 70 kr. (studerende 35 kr.)


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA