x

Jazzhouse lukker i en periode

Jazzhouse lukker i en periode

Spillestedet og natklubben Jazzhouse i København lukker ned i en kort periode, foreløbig halvanden måned. Skybruddet i juli måned har medført så omfattende skader, at samtlige gulve skal tages op, og en generel renovering er uundgåelig.

"Vi beklager oprigtigt de problemer, dette medfører for os alle. Ikke mindst over for vores publikum, vores artister, husets ansatte og vores samarbejdspartnere. Vi kan endnu ikke sige, hvor længe huset vil være under renovering. Bygningseksperter, forsikringsselskab og Jazzhouse arbejder på højtryk for at få huset klar igen. Vi vender tilbage, så snart vi ved mere om den forventede tidshorisont på skaden," fortæller Jazzhouse i en pressemeddelelse.

Renoveringen af Jazzhouse er dårligt timet, da stedet skulle have fejret 20 års fødselsdag i oktober måned. Derfor er husets kalender også fyldt godt op med blandt andet artister og koncerter, som de desværre et nødt til at aflyse.  

"Vi håber at kunne genplacere de aflyste koncerter i programmet i det omfang, det overhovedet er muligt," fortæller Jazzhouse.

Købte billetter refunderes fuldt ud af Billetlugen.dk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA