x

Backstreet depression

Backstreet depression

Efter sin bedstemors pludselige død, er et af medlemmerne af the Backstreet Boys – A. J. McLean – nu røget helt ned i kulkælderen rent psykisk. Indtil videre har den syngende baggadedrengs sindstilstand betydet aflysning af så meget som 36 koncerter i USA og Canada – bandet ventes først at optræde live igen, den 7. august i Vancouver.

23-årige McLean gik på en omfattende druktur straks efter bedstemoderens død, sorgen og alkoholen førte til massive angstanfald, og McLean modtager nu professionel hjælp. Det er Backstreet Boys selv, som bringer nyheden til torvs – ifølge cnn.dk – og dét til trods for, at det sympatiske drengeband blev rådet til (af deres management) at holde kæft med nyheden.

"A.J. er vores ven og bror, og vi støtter ham, så godt vi kan, i denne vanskelige tid. Heldigvis har A.J. erkendt, at han ikke kan løse sine problemer alene," hedder det i en erklæring, de fire andre bandmedlemmer - Nick Carter, Howie Dorough, Brian Littrell og Kevin Richardson – netop har ladet sive.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA