x

Rasmus Seebach er klar med ny single

Rasmus Seebach er klar med ny single

I dag mandag den 22. august udgiver kæmpe-hitteren Rasmus Seebach sin nye single, der har fået titlen "I mine øjne". Samtidig har Rasmus Seebach rundet den tiende platinplade med over 200.000 solgte eksemplarer af den selvbetitlede debut. Dermed kan han bryste sig af at være Danmarks bedst sælgende artist i flere år.

Han skrev den nye single "I mine øjne" efter en påskefrokost med familien. 

"Det var hjemme hos min mor. Jeg sad der og så rundt på min mor, min mormor, min søster og min bror. Der var den her særlige sjældne stemning, og jeg lænede mig tilbage og tænkte på, hvor heldig jeg er at have de mennesker i mit liv," udtaler Rasmus Seebach. Men samtidig føler han også dårlig samvittighed, som det også kan høres i sangen, for som han konstaterer:

"Som de fleste familier ser vi jo hinanden alt for lidt, der kommer hele tiden noget i vejen, og vi giver os for sjældent tid til at se hinanden dybt i øjnene og betro hinanden vores kærlighed, og alt det dybe, som aldrig kan blive banalt, når det er seriøst ment. I stedet pakker vi det ind i rosende vendinger om, hvor god maden dog var, og tak for en dejlig dag."

"I mine øjne" er første single fra Rasmus Seebachs kommende album, der er klar til oktober.
Rasmus Seebach optræder ved DR og TV2s store indsamling til fordel for de nødstedte ved Afrikas Horn. Han her her lovet at spille "I Mine Øjne". Læs mere om det her.

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA