x

Støttekoncert på Engelsholm Højskole

Støttekoncert på Engelsholm Højskole

På torsdag den 25. august har flere danske kunstnere valgt at bakke op om musik- og kunsthøjskolen Engelsholm i Bredsten i Sydjylland.

Engelsholm Højskole er et initiativ, der ønsker at støtte de mange musik- og kunsttalenter, der ikke har økonomi til at tage et højskoleophold. Desværre gør Engelsholms egen økonomi det for tiden umuligt at indfri ønsket om at støtte andre. Derfor har højskolen grebet fat i sit brede netværk og søgt hjælp hos flere etablerede kunstnere, der på den ene eller anden måde tidligere har haft glæde af skolen.

Støttekoncerten vil blandt andet bestå af kapelmester Gustaf Ljunggren, som har dannet trio med Jakob Falgren (bas) og Jeppe Gram (trommer). Den ene halvdel af De Eneste To, Peter Sommer (billedet), er god ven af Engelsholm og forstander Jakob Bonderup og optræder derfor også. 

Ellers byder lineuppen på følgende:

Tue West, som flere gange har gæsteundervist på skolen, Rasmus Nøhr, A Friend In London, hvorfra de to medlemmer Tim Schou og Esben Svane har været elever på sangskriverlinjen, samt Figurines-forsanger Christian Hjelm, som gæstede Engelsholm i forbindelse med en international sangskriver-camp.

Du kan finde mere information om støttekoncerten her.

Overskudet fra støttekoncerten går ubeskåret til den nye elevstøttefond.

Billetter kan købes her eller i døren.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA