Nyhed

Xzibit gæster Train

Xzibit og Dj Quik leverer dobbeltkoncert på Train i Aarhus til september

Amerikanske Alvin Nathaniel Joiner alias Xzibit har tidligere givet koncerter i blandt andet Odense og København, men mandag den 26. september får man mulighed for at opleve hiphopperen på Train i Aarhus. 

Spillestedet Train skriver på Facebook, at de i ti år har arbejdet på at få Mr. X To Da Z til at optræde i Aarhus. Nu lykkes det endelig.

Siden 1996 har Xzibit udgivet et album nærmest hvert andet år, og har i løbet af sin karriere solgt guld og platin på det amerikanske marked, lavet hits med Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem og 50 Cent samt fungeret som vært på MTVs program "Pimp My Ride". 


Derudover har han været vært til MTV Awards, spillet med i en række Hollywood-film og kastet citatet "You Officially Got Pimped" af sig over hele verden.

Når Alvin Nathaniel Joiner tropper op i Aarhus, vil han være i selskab med West Coast-dj'en Dj Quik.

Efter koncerten på Posten i Odense i 2009 gik Xzibit hjem med en fem-stjernet anmeldelse fra GAFFAs anmelder Nils Bollesen. Anmeldelsen lød blandt andet på:


"Han spillede alt, hvad man havde turdet håbe og forvente. Særligt den sidste del af koncerten var fuld valuta for pengene, og der var stort set ikke en finger at sætte på lyden eller det knap en time lange show".

Dobbeltkoncerten med Xzibit og Dj Quik afvikles på Train i Aarhus den 26. september. Billetsalget starter i morgen onsdag den 24. august.

Billetter kan erhverves via GAFFA Live.


ANNONCE