x

Amy Winehouse var clean, da hun døde

Amy Winehouse var clean, da hun døde

Den 23. juli i år døde den britiske sangerinde Amy Winehouse og blev derved på tragisk vis en del af den såkaldte "Club 27".

Efterfølgende har der været en del omtale i diverse medier, om Winehouse døde af en overdosis eller ej. Tidligere skrev vi her på GAFFA, at den 27-årige sangerinde døde som følge af et dårligt helbred - og altså var clean, da hun sov ind i sit hjem i Camden i London.

Den teori bekræftes nu af en obduktionsundersøgelse, der viser, at sangerinden kun havde drukket lidt alkohol, men altså ikke havde taget nogen former for narkotika, da hun afgik ved døden, skriver gigwise.com. 

Sangerindens far Mitch sagde til begravelsen af sin datter, at hun havde været clean i tre år og har for nylig fortalt The Sun, at han er glad for resultatet af undersøgelsen, da det hjælper til at fastsætte en reel dødsårsag.

"Det får mig ikke til at føle tabet af min datter mindre, men vi er glade for at kunne fastsætte en reel dødsårsag".

I går den 23. august udtalte en talsperson for Winehouse-familien:

"Familien vil gerne takke politiet og embedsmanden for deres arbejde med undersøgelser vedrørende Amys død, samt for at holde familien informeret gennem hele processen".

Den 26. juli blev Amy Winehouse bisat hos Golders Green, og efterfølgende blev der afholdt en bisættelsesceremoni på Edgwarebury kirkegård. Producer på albummet "Back To Black", Mark Ronson, og sangerinden Kelly Osbourne var at finde blandt familie og venner, der deltog i ceremonien.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA