x

Lady Gaga medvirker i The Simpsons

Lady Gaga medvirker i The Simpsons

Pop-ikonet Lady Gaga har indspillet en gæsteoptræden til et kommende afsnit af The Simpsons. I afsnittet vil sangerinden medvirke under navnet Lisa Goes Gaga, hvor stjernen ankommer til Springfield med bevidsthed om, at hele byen lider af dårlig selvtillid, skriver rollingstone.com.

Gaga har for nylig fortalt Entertainment Weekly, at hun følte sig en smule overvældet og skræmt, da hun var forbi Simpsons-studiet for at indspille sin del.

"Jeg laver musik, men det er ikke hver dag, jeg lægger stemme til en figur, og deres figurer er fantastisk overbevisende, oprigtige, vilde og sjove, og jeg blev nødt til hele tiden at minde mig selv om humorens oprigtighed. Det var, hvad jeg prøvede at fokusere på, altså ikke at påtage mig en rolle for meget, men i stedet være oprigtig, når jeg skulle indspille mine replikker".

Uanset hvad, er Gaga ellevild over at skulle gæsteoptræde i et afsnit af serien, som har været sendt, siden sangerinden var to år gammel.

"Det er noget af det sejeste, jeg nogensinde har gjort. Min far kommer sikkert til at slå 80 kolbøtter, når afsnittet kommer ud".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA