x

Twiggy er klar med nyt

Twiggy er klar med nyt

Den tidligere topmodel Twiggy er klar til at frigive sin første udgivelse i 12 år. Albummet er produceret af James McMillian og indeholder 12 cover-numre af sange fra kunstnere som Neil Young og Ray Davies, og bliver gæstet af Twiggys datter Carly Lawson. 

"Musik er en rigtig stor del af mit liv og min karriere. Engang troede jeg at det var musikken jeg skulle leve af, men hvordan planlægger man sin karriere? Det tror jeg ikke man kan. Ting introducerer sig selv for en, om det så er skuespil, sang, at være model, og så videre. Jeg elsker mit liv, fordi jeg beskæftiger mig med mange forskellige områder".

Tilbage i 1960'erne var Twiggy en af verdens førende fotomodeller på grund af hendes store øjne og drengede frisure, som var ideelt for den tid. Efter fotomodelkarrieren har hun arbejdet som skuespiller både på teater og film, og hun har blandt andet medvirket i "The Blues Brothers". Derudover kendes hun også fra tv-serien Americas Next Top Model med Tyra Banks som vært, hvor Twiggy afløste topmodellen Janice Dickinsons plads i dommerpanelet.

Tracklisten til "Romantically Yours" lyder som følger:

01 'Waterloo Sunset'
02 'Blue Moon'
03 'Right Here Waiting'
04 'Heaven'
05 'Someone To Watch Over Me'
06 'They Can't Take That Away From Me'
07 'At Seventeen'
08 'The Very Thought Of You'
09 'Bewitched, Bothered and Bewildered'
10 'Only Love Can Break Your Heart'
11 'Angel Of The Morning'
12 'My Funny Valentine'

Albummet sendes på gaden den 21. november.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA