x

Thomas Buttenschøn ugens højeste hitlistenyhed

Thomas Buttenschøn ugens højeste hitlistenyhed

Fredag er den dag, hvor de officielle danske hitlister bliver offentliggjort, og man kan på ugens albumhitliste konstatere, at sidste uges nye etter, X Factor-vinder Sarah, ikke kan holde sin førsteplads efter en uge på hitlisten. Hun er røget ned på en andenplads, mens den mildt sagt succesfulde Adele er tilbage i toppen med sin "21". Sidste uges toer, Kanye West og Jay-Z og deres meget omtalte samarbejde, "Watch The Throne", er røget ned på en tredjeplads, og som nummer fire finder vi ugens højest placerede nyhed, Thomas Buttenschøn og hans fjerde album "Vinden Der Blæser". Et album, der er mere alvorligt end forgængerne, og som generelt har fået ganske fine anmeldelser.

Endnu en nyhed finder vi på en niendeplads i form af De Eneste Tos remix-ep "D:E:T Lyder Radikalt", som Simon Kvamm og Peter Sommer samtidig har bebudet bliver det sidste, man kommer til at høre fra De Eneste To i en rum tid. De to går nu tilbage til henholdsvis Nephew og solokarrieren, men har lovet at vende tilbage med et nyt album om "mellem to og fire år", som Peter Sommer for nylig udtalte til GAFFA.

På ugens albumhitliste møder vi yderligere tre nyheder. På plads nummer 32 Mew-sanger Jonas Bjerre og hans sange og musik til Rune Schjøtts kommende spillefilmsdebut, "Skyskraber", på plads nummer 36 skuespilleren og sangeren Jeff Bridges' andet album, der blot hedder "Jeff Bridges", og på en 39. plads koncertaktuelle Dolly Parton og hendes bokssæt "Tour Edition".

På hitlisten finder vi i denne uge en enkelt re-entry, nemlig norske Bernhoft og hans "Solidarity Breaks".

Track-hitlisten toppes i denne uge igen af Maroon 5's "Moves Like Jagger", som søreme også ligger nummer 1 på streaming-listen.

Se alle de officielle danske hitlister her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA