x

Musikmagasin indrømmer kæmpebrøler

Musikmagasin indrømmer kæmpebrøler

Der er kun én Cher. I hvert fald hvis man skal tro det engelske musikbranchemagasin Music Week, der for nylig lavede et interview med produceren og sangskriveren RedOne, der er en af hjernerne bag Lady Gagas lyd. I interviewet talte RedOne vidt og bredt om, at han havde været i studie med Dive Bella Dive, One Direction, JSL og Cher Lloyd. 

Efter en lille pause fortalte RedOne så om, at han skulle til at medvirke i et samarbejde mellem Cher og Lady Gaga. Her lagde musikjournalisten så to og to sammen og konstaterede efterfølgende på skrift, at Lady Gaga og Cher Lloyd var i gang med et samarbejde.

Altså Cher som i Cher Lloyd (billedet), der blev nummer 4 i den engelske X Factor i 2010, og som for tiden storhitter i England med sin debutsingle "Swagger Jagger", og ikke den gamle Cher som i Sonny og Cher – og kendt fra det autotunede hit "Believe" – der i virkeligheden var hende, RedOne talte om. 

Men historien stopper ikke her, for Music Week var oven i købet så uheldig, at inteviewet røg i trykken, så da de den 24. august indrømmede og undskyldte fejlen på deres hjemmeside, kunne de samtidig lettere tragikomisk konstatere, at historien ville ende på forsiden af det kommende magasin.

Music Week er dog ikke bange for at indrømme fejltagelsen og undskylde. "Det var 100 procent vores fejltagelse", skriver en samlet stab og fortsætter: "Vi har selvfølgelig undskyldt over for alle involverede parter. Og nu kære læser, undskylder vi over for dig."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA