x

Bombay Rockers ind som nr. 4 i Indien

Bombay Rockers ind som nr. 4 i Indien

I sidste uge kunne GAFFA.dk fortælle, at den dansk-indiske duo Bombay Rockers solgte 20.000 eksemplarer af deres debutalbum “Introducing” på udgivelsesdagen i Indien, hvilket herhjemme ville udløse en guldplade (men vi er jo heller ikke helt så mange indbyggere). Nu er de gået direkte ind som nr. 4 på den indiske albumhitliste, foran navne som Blue, Shania Twain, Ronan Keating og Usher.

Bombay Rockers består af den indiske fødte, dansk bosatte sanger Navtej Singh Rehal (Naf) og den danske sanger Thomas Sandorf, og deres musik er en blanding af indisk sang og vestlig poplyd. Bombay Rockers drager til Indien i 2 uger i slutningen af marts for at spille en række koncerter, som efterfølges af en tour med Westlife i bl.a. Dubai og Bahrain i starten af april.

MTV India, der sender til 16 lande og kan ses af over 1 millard menneskler, har endvidere videoen til Bombay Rockers' "Rock Tha Party" i højeste rotation, hvilket vil sige mellem 14 og 16 visninger om dagen. Stationen kører også fokus på Bombay Rockers hele marts i form af "MTV Alert".

I Tyskland og Italien spiller mange store radiostationer "Sexy Mama", som er duoens 1. single i disse lande. Videoen til "Sexy Mama" kan ligeledes ses på den tyske musik-tv-kanal Viva.

Samtidig oplyser Bombay Rockers' pladeselskab Warner, at albummet er på vej til udgivelse i 32 lande.

Bombay Rockers' hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA