x

The Migrant er klar med nyt

The Migrant er klar med nyt

Sidste efterår udgav The Migrant debutalbummet "Travels In Lowland", som nu følges op af album nummer to, der har fået titlen "Amerika".

Opfølgeren beskrives i en pressemeddelelse som "en rejse ind i The Migrants verden af berusende, brusende sange. Fra hjørnerne af Bjarkes sangskriverhjerte kommer en særegen psykedelisk pop-folk med forkærlighed for lo-fi guitar, horn, feedback og håndklap".

Albummets titel "Amerika" kommer af, at frontmand Bjarke Bendtsen har boet i USA, og indspillet albummet i samarbejde med James Talambas. Albummets førstesingle har fået titlen "Take It", og omhandler ligesom andre af Bendtsens numre længsel efter det uforudsigelige, mystik og eventyr.

Efter indspilningen af debutalbummet havde Bendtsen allerede numre nok til, hvad der udgives som "Amerika".

Om "Amerika" udtaler Bjarke Bendtsen:

"Amerika blev indspillet og produceret sammen med James Talambas i hans hjemmestudie i Fort Worth, Texas. Jeg mødte ham gennem en fælles bekendt i Austin. Albummet blev indspillet i 40 graders texansk sensommer; airconditionen larmede for meget til at kunne være tændt under indspilningerne. Jeg sang og indspillede guitar og trommer - James stod for diverse horninstrumenter, kontrabas og et saloon-klaver fra slutningen af 1800-tallet. Venner fra og omkring Fort Worth kiggede forbi og hjalp til med violin, kor og mere horn".

Med sin rygsæk på ryggen, guitar i hånden og et band i henholdsvis Danmark og USA har The Migrant turnéret i både USA og Europa. Spot Festival i Aarhus fik tidligere på året besøg af den danske andel, som består af Bjarke Bendtsen (vokal, akustisk guitar), Mads Hartmann (elektrisk guitar, kor), Malene Nielsen (violin, klokkespil, kor), Theis Juul Langlands (harmonika, ukulele, kor), Jakob Lademann (trommer, percussion, kor) og Kristian Lademann (bas, kor).

I løbet af efteråret får man igen mulighed for at opleve The Migrant i Danmark, når der gives koncerter på følgende spillesteder:

12. oktober: Loppen, København

10. december: Rust, København

I mellemtiden turnérer The Migrant i USA fra den 24. oktober til den 30. november.

Albummet "Amerika" sendes på gaden i England og Tyskland i det nye år, og følges efterfølgende op af turnéer i begge lande. Albummet udkommer i Danmark den 3. oktober.

Du kan finde mere information om The Migrant via MySpace.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA