x

Panamah er klar med debut

Panamah er klar med debut

Den danske electronica-gruppe Panamah består af dj og producer Anders Christensen, guitarist Peter Lützen og sangerinde Amalie Stender, som skrev kontrakt med det dansk-engelske pladeselskab Easy Tiger i 2009.

I samme periode blev deres første single "Ikke For Sent" blandt andet roteret som Ugens Uundgåelige på P3, remixet af Boom Clap Bachelors og derefter udvalgt til Ministry Of Sounds udgivelser.

I slutningen af januar måned var Panamah at finde blandt "Vegas Udvalgte" bestående af i alt fem navne, som Vega forudså som nogle, der ville blive store i løbet af 2011.

Denne liveoptræden på Vega medførte efterfølgende en række jobs, som blandt andet opvarmning for Hurts på Store Vega samt bookinger på årets udgave af Spot Festival i Aarhus og Start Festival i København og en Live Camp-koncert på årets Smukfest.

Om koncerten på Smukfest har GAFFAs Ole Rosenstand Svidt skrevet følgende:

"Panamah har allerede haft hele to radiohits i form af "Et Sted At Stå" og "Ikke For Sent", og da de gik på scenen klokken 22, var der efterhånden næsten fyldt på pladsen, hvor der også var kommet flere og flere folk i løbet af dagen og aftenen. Panamah spiller melodisk, dansabel og temmelig enkel elektropop med dansksprogede tekster, og det gjorde de hæderligt live med Amalie Stenders sødmefulde vokal i front for et lydbillede frembragt af keyboards, (delvis elektroniske) trommer, bas og til tider lidt guitar. De to radiosingler vakte ikke overraskende størst succes i Skanderborg, men generelt var der god tilfredshed med musikken, og det skal blive spændende at høre mere fra Panamah, der albumdebuterer i efteråret".

Trioens seneste single "Blikket Opad" er at finde på debutalbummet "Ud Af Stilhed", som sendes på gaden den 26. september på Tigerspring/Universal Music.Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA