x

Wu Tang Clan uskyldige i drive-by shooting

Wu Tang Clan uskyldige i drive-by shooting

At Internettets mange nyhedsudbydere nogle gange kan snuble lidt over hinanden, for at kolportere de allermest horrible news hurtigst, er endnu en gang bevist: først hed det sig nemlig, at Wu Tang Clan decideret havde været involveret i en drive by-shooting udfor en L.A-natclub, efter at have spillet et show, så forlød det at de ikke havde været involveret, men at skyderiet fandt sted lige efter én af deres koncerter, og nu – nu viser det sig, at Eastcoast-bandet slet ikke var i Los Angeles under skyderiet. Jaja, så hurtigt kan det gå.

Dog er der sjældent røg helt uden at der også er en lille smule ild, og det ER da sandt, at rapperen Killah Priest-Wu-Tang havde optrådt inden skyderiet, mandag aften. Men Killah Priest har altså bare aldrig været fuldgyldigt medlem af den ni-mand store rap-guerilla. ”Folk må forveksle ham med Masta Killa, som ER medlem af gruppen”, fortæller en talsmand for den innovative rapgruppe.

Skyderiet opstod lynhurtigt og efterlod én mand død, og tre hårdt kvæstede. Politiet har stadig ingen mistænkte i sagen – eller endsige et motiv.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA