x

Rosendahl: I flere år har det været håbløst umoderne at være The Storm-fan

Rosendahl: I flere år har det været håbløst umoderne at være The Storm-fan

The Storm alias Pernille Rosendahl og Johan Wohlert har netop udgivet deres tredje album, "Rebel Against Yourself". I den forbindelse har GAFFA interviewet parret, der blandt andet kom ind på den noget blandede modtagelse af deres debutalbum, "Where The Storm Meets The Ground".

Debutalbummet fra 2008 var pre-promoveret som et fyrtårn i musikindustrien. De fælles anstrengelser fra den smukke sangerinde fra storhittende Swan Lee og bassisten fra den både kommercielle og kunstneriske succes, Mew, kunne vel kun spinde guld af sig. En forventning der ikke blev mindre af et tårnhøjt budget – dengang på Universals regning - der inkluderede rigelig studietid i Arizona, USA med producerlegenden Roy Thomas Baker bag knapperne. Manden der tidligere havde kreeret mirakler for blandt andre Queen og Gasolin.

Men da albummet "Where The Storm Meets The Ground" udkom, gik barometeret fra heftig storm til stiv kuling. Anmelderne var ikke begejstrede (pladen høstede for eksempel to stjerner i GAFFA), og selv om  den holdt sig en pæn tid på hitlisterne, blev albummet aldrig den hit-orkan, som man var stillet i udsigt. En noget andet virkelighed for de feterede anmelderdarlings:

– Vi kender spillereglerne og er temmelig hårdhudede. Vi tjener forhåbentlig penge på at lave musik, andre på at skrive om den, men derfor var der ting, der blev sagt og skrevet, som var mere begavet end andet, siger Pernille uden at ønske at gå i nærmere detaljer.
   
Duoen fastholder, at det var en fantastisk, og meget lærerig, oplevelse at arbejde med legenden Baker midt i USAs golde, steghede ørken og ville ikke have været oplevelsen foruden, men har selvironi nok til at erkende, at masserne ikke bed på som ønsket.

– Det var nok ikke Guds gave til musikken, men man fornægter ikke sine egne børn. I flere år har det været håbløst umoderne at være The Storm-fan. Sagde man det rundt om middagsbordet, blev der pludseligt stille, og så var man prügelknabe resten af aftenen, siger Pernille grinende, mens Johan smiler samtykkende.

Læs hele interviewet i GAFFAs artikelsektion.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA