x

Newbees Festival klar med program

Newbees Festival klar med program

Den 18. august skrev GAFFA, at Newbees Festivalen var klar med første halvdel af programmet til dette års udgave af arrangementet med navnene Shanghai, Asbjørn and the Strange Ears, Peacefull James, Boho Dancer, In Memoirs og Bottled in England.

Nu er de sidste seks navne så fundet, og up-comingfestivalen kan præsentere Wafande, The Echo Vamper, FastPoHolmen, Eloq, Ulige Numre og LSD on CIA.

Wafande, der kan betegnes som et af hovednavnene, er kendt for sit reggaenummer "Gi' mig et smil" fra sit debutalbum "Du Ved Det", der er blevet godt modtaget af pressen og blandt andet fik fem stjerner af GAFFAs anmelder Henrik Bæk, der skrev: "Det er nemlig afsindigt svært at sidde stille og lade være med at synge med på de sjove og skæve tekster."

Dansk/svenske FastPoHolmen spiller noget, der kan betegnes som feel-good "skov-reggae". De spillede blandt andet på Pavilion Junior ved dette års Roskilde Festival og har ligget på førstepladsen gennem flere uger på både Det Elektriske Barometer med nummeret "Himlen" og på P3's systemlisten med nummeret "Min Kära".

LSD on CIA sejrede i år som nordiske vindere af musikkonkurrencen Emergenza med en god gang garagerock, og i august måned fik de en 2. plads ved den internationale finale i Tyskland.

Læs mere om disse og de andre kunstnere på festivalens Facebookside.

Newbees Festival 2011 løber af stablen 23.-24. september i Stakladen, Studenterhus Aarhus, ved Aarhus Universitet. Billetter kan købes i døren til 40 kroner per aften.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA