x

Metalgud på royal visit

Metalgud på royal visit

Da dronning Elizabeth II forleden bød velkommen til at 500 medlemmer af den engelske musikindustri, blev der gjort et stort nummer ud af, at den 74-årige dronning ikke genkendte guitaristerne Brian May, Jeff Beck, Jimmy Page og Eric Clapton. Til stede var desuden Phil Collins og Geri Halliwell (der eftersigende kom 40 minutter for sent til arrangementet) samt en masse andre engelske musikere.

Men af en eller anden grund er der ikke blevet gjort det store nummer ud af, at ingen ringere end Judas Priest-frontmanden Rob Halford havde forladt Finland helt specifikt for at deltage i arrangementet. Bandet er i Skandinavien i øjeblikket på turné for at promovere deres seneste plade "Angel Of Retribution" - en turné, der for øvrigt startede i Valby Hallen 23. marts med et brag af en koncert.

Eftersigende havde Geri Halliwell valgt at dukke op i joggingbukser, men det er ingen melding om, hvad The Metal God havde på. Men gætter man på læderbukser, nitter og kinky læderofficerskasket, er man nok ikke helt på afveje.

Judas Priest


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA