x

Loutallica afslører albumcover

Loutallica afslører albumcover

Fornylig nævnte vi her på GAFFA at Metallica og Lou Reeds projekt "Loutallica", har oprettet en hjemmeside, hvor man har mulighed for at holde sig opdateret med detaljer omkring samarbejdet og det kommende album, der sendes på gaden den 31. oktober. Og nu har de afsløret, hvordan albumcoveret ser ud.

Albummets ti numre er skrevet af Reed til Robert Wilsons skuespil "Lulu", som kan opleves i Paris i løbet af efteråret. Ud over at være titlen på det kommende album er "Lulu" også inspireret af tyske Frank Wedekinds "Erdgeist" fra 1895 og "Die Büchse Der Pandora" fra 1904, der kendes som "Lulu-stykkerne" og handler om den unge danserinde Lulus liv.

Blandt de ti numre kan man finde numre som "Frustration", "Pumping Blood" og "Junior Dad", som ligesom de resterende syv numre alle ligger klar til udgivelse.

Efter at have optrådt med Metallica til Rock and Roll Hall of Fame Concerts i New York i 2009, spurgte Reed med det samme bandmedlemmerne, om de var interesserede i at omforme teaterudgaven af "Lulu" til et album.

I Metallicas studie nord for San Francisco har New Yorks konge af avant-rock og verdens bedst sælgende metal-thrash-band slået sig sammen og indspillet albummet "Lulu", som man som sagt kan få fingre i den 31. oktober.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA