x

Sebastian Lind er klar med nyt

Sebastian Lind er klar med nyt

I starten af 2010 udgav Sebastian Lind sit selvbetitlede debutalbum, og efterfølgende fungerede han som support for blandt andre Sondre Lerche, Mads Langer og OneRepublic, inden han selv drog på turné i foråret.

I går den 5. september udgav musikeren sin nye single "Never Let Go", som er forløber for det kommende mini-album "I Will Follow", som frigives den 26. september. Mini-albummets syv numre er en fortælling om den periode, som Lind har været igennem, siden han udgav sin debut. Her får man blandt andet indblik i rejsen mellem hjembyen Svendborg og Hovedstaden, udgivelsen af debuten på Universal Music og det at have et professionelt management.


I forbindelse med denne personlige udvikling har Lind valgt selv at stå for at indspille, producere, mikse, artwork og udgive mini-albummet "I Will Follow". Artwork er lavet i samarbejde med hans søster, Signe Lind. Derudover har han selv instrueret musikvideoen til singlen "Never Let Go" i samarbejde med Flying Films og designet og produceret en tøjkollektion med MIG Copenhagen.

Mini-albummet "I Will Follow" er forløber for et fuldlængde album, der sendes på gaden i 2012. 

I maj måned sidste år spillede Sebastian Lind på Spot Festival i Aarhus, hvor GAFFAs Jakob H. Kowalski gav ham en seks-stjernet anmeldelse og ordene:

"Koncerten vidner om et nyt, originalt talent på den danske singer-songwriter-scene. Spot Festival er en glimrende affyringsrampe for en karriere, der med tiden kan blive rigtig stor, hvis integriteten bevares".

Med udgivelsen af "I Will Follow" følger en Danmarks-turné bestående af 14 koncerter. Planen ser ud som følger:

29. september Randers – Von Hatten
30. september Holstebro – Den Sorte Box
01. oktober Frederikshavn – Det Musiske Hus
07. oktober Humlebæk – Louisiana
09. oktober Odense – Kulturmaskinen
13. oktober Amager – Beta
14. oktober Skive – Drivhuset
15. oktober Svendborg – Harders
20. oktober Roskilde – Gimle
21. oktober Aarhus – Atlas
22. oktober Esbjerg – Huset
27. oktober Lyngby – Templet
28. oktober København – Huset I Magstræde
03. november Albertslund – Forbrændingen

Du kan finde mere information om Sebastian Lind her.

Billetter til nogle af koncerterne kan købes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA