x

Se Apparat Organ Quartets nye video

Se Apparat Organ Quartets nye video

Apparat Organ Quartets album "Pólýfónía" udkom i december 2010 i Island. I går kom pladen så til Danmark, og i den forbindelse kan du se musikvideoen til nummeret "1 2 3 Forever" på GAFFA TV.

Video til nummeret "1 2 3 Forever" er en stop motion- og modellervoksvideo, der ligesom sangen beskriver Apparat Organ Quartets udvikling.

"One we startet a band, two we bought a green van, and three we made fans in Japan." synger Apparat Organ Quartet, imens billedsiden illustrerer det i modellervoks.

Gruppen består af fire mænd på diverse klaviaturinstrumenter plus en trommeslager (se billedet). Apparat Organ Quartet udgav deres første og selvbetitlede album i 2002 og er altså nu på gaden i Danmark med deres andet album "Pólýfónía".

GAFFAs anmelder Jesper Buhl gav "Pólýfónía" tre stjerner og skrev blandt andet:

"Konami byder på den slags storladenhed, man kender, hvis man har spillet Ultima V på Commodore 64 kombineret med englevokaler af den slags, som Mew er så dygtige til at lave. En fascinerende blanding."

Den 24. september på Vega i København kan du opleve Apparat Organ Quartet og deres omfattende samling af antik, analogt maskineri, der indbefatter russiske synthezeisers og specialbyggede stueorgler, ARP's, Farfisas, Hammonds med funktionsfejl, vocoders og meget andet.

Se musikvideoen til "1 2 3 Forever" på GAFFA TV.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA