x

Emma Acs varmer op for Sort Sol

Emma Acs varmer op for Sort Sol

Inden Sort Sol giver koncert på Plænen i Tivoli på fredag den 9. september, bliver scene og publikum varmet op af den unge upcoming-sangerinde Emma Acs.

Emma Acs er blevet udvalgt blandt mere end 600 bands, der er med i Royal Beers Tak Rock!-initiativ, og Sort Sol har selv udpeget den rødhårede sangerinde. Sort Sol har i den seneste tid lyttet til mere end 600 aktive bands i Tak Rock!s bandbase, og i en pressemeddelelse forklarer guitarist Lars Top-Galia hvorfor valget faldt på Emma Acs:

"Emma Acs er en genuine star. Hun har potentialet til at gå hele vejen. Catchy sange, et hamrende godt act, en cool udstråling og ikke mindst en personlig vokal, hvilket meget få har. Hun bevæger sig allerede mod sit gennembrud, og vi vil gerne give en hjælpende hånd med på vejen. Vores musik er meget forskellig, men vi har også et kunstnerisk åndeligt slægtskab med hende. Hun refererer til 60'ernes amerikanske psykedeliske scene med bands som The 13th Floor Elevators, og det er musik, der virkelig har betydet noget for os", siger Lars Top-Galia.

Tak Rock! er et initiativ, hvis formål er at give unge upcoming rocknavne mulighed for at få spilletid og opmærksomhed. Lars Top-Galia omtaler det som et sympatisk initiativ:

"Tak Rock! har jo en sympatisk grundtanke. Det er rigtigt svært at få sit gennembrud – det oplevede vi også selv, da vi var yngre".

"Nogle siger jo, at hvis noget er godt, skal det nok komme frem. Men det er altså en sandhed med modifikationer. Der skal også noget hjælp og noget held til. Vi har altid med stor fornøjelse inviteret nye bands ind på vores turnéer, og vi ser frem til at spille sammen med Emma Acs".

Royalbeer.tv kan alle håbefulde tilmelde sig og uploade deres musik, ligesom alle landets rock-interesserede kan følge med og komme med deres uforbeholdne meninger.

Emma Acs plus sit band The Inbred albumdebuterede i april måned med "Champagne", som GAFFAs Christian Erin-Madsen gav fire stjerner og ordene:

"Vi har savnet en stemme, en tilgang, en så ligefrem facon som den, københavnske Emma Acs drøner derudad med."

Emma Acs går på scenen som support for Sort Sol fredag den 9. september klokken 22.00 på Plænen i Tivoli i København.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA