x

Diamanda Galás besøger Marmorkirken

Diamanda Galás besøger Marmorkirken

Den 56-årige diva Diamanda Galás giver endnu engang live-koncert i Marmorkirken i København. Den 28. maj sidste år havde man ligeledes mulighed for at opleve sangerinden i Marmorkirken, da hun gav sin første koncert i Danmark i tolv år.

Her modtog hendes optræden en fire-stjernet anmeldelse af GAFFAs Jesper Wandam, som blandt andet skrev:

"...Som det måske fremgår, er det meget svært at sige noget klart om det, og det er velsagtens det, der gør Gálas interessant".

Galás er pianist, klassisk uddannet operasangerinde, og spænder over hele fire oktaver. Hendes album "Defixiones - Will And testament" bærer på en fem-stjernet anmeldelse og følgende ord af GAFFAs Ole Rosenstand Svidt:

"Sangene bliver fremført af Galás, hvis enorme stemme går fra hvisken og recitation over skønsang til råb, skrig, hyl, snerren, og hendes eget klaverspil, der udgør størstedelen af akkompagnementet, er lige så temperamentsfuldt. Det er til tider hjerteskærende smukt, andre gange nervepirrende uhyggeligt og andre igen så bevidst grimt, at det næsten er uudholdeligt – og kunst med stort K".

Udover Diamanda Galás vil man kunne opleve to endnu ikke offentliggjorte kunstnere, som arrangørerne Radical Voices garanterer også er unikke internationale kunstnere.

Det er Galás' eget ønske endnu engang at optræde i Marmorkirken, hvilket kommer til at foregå fredag den 21. oktober. 

Billetter kan købes via Billetnet.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA