Katie Melua er klar med nyt

Katie Melua er klar med nyt

Singer-songwriteren Katie Melua har givet sit femte studiealbum titlen "Secret Symphony", som ligger klar til udgivelse den 14. november.

Albummets titel udspringer fra, at den 26-årige sangerinde har indspillet numrene i selskab med The Secret Symphony Orchestra og dirigent Mike Batt. Om sit nye album fortæller Melua i en pressemeddelelse:

"Det nye album var oprindeligt ment som et 'singer's' album, som jeg altid har haft lyst til at lave en dag; at synge andre kunstneres sange bringer noget frem i en, og din stemme fremstår anderledes, end hvis du havde sunget dit eget materiale. Det gør dig mere fleksibel. Idéen var altså at finde sange som blandt andet Ron Sexsmiths "Gold In Them Hills" og en af mine yndlingssange, Bonnie Raitts "Too Long At The Fair"."

Albummet indeholder dog også sange skrevet af Katie Melua selv og af hendes faste sangskrivningspartner og producer Mike Batt.

Albummet "Secret Symphony" er indspillet i Air Studios i London. Hvad albummet blandt andet kommer til at byde på, kan du smuglytte til her.

Sidst vi hørte fra den unge og blide sangerinde var i maj måned sidste år, hvor hun udgav "The House". Efter to fem-stjernede album fik dette fire og følgende ord af GAFFAs Ivan Rod:

"Albummet "The House", Katie Meluas fjerde studiealbum, er en realitet. Hvor de tre første album havde en forholdsvis klar profil, er udtrykket på "The House" mere uklart. Eller sammensat. Albummet rummer stilfærdige ballader, som Katie Melua er kendt for og mestrer som ingen andre".

Du kan få fingrene i albummet "Secret Symphony" mandag den 14. november.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA