x

Bombay Rockers nu nummer 1 i Indien

Bombay Rockers nu nummer 1 i Indien

Det går meget godt for den dansk-indiske pop/r&b/world-duo Bombay Rockers alias den indiske fødte, dansk bosatte sanger Navtej Singh Rehal (Naf) og den danske sanger Thomas Sandorf i førstnævntes andet hjemland. For en uge siden gik de ind på en fjerdeplads på den indiske albumhitliste, og denne uge ligger de så nummer 1 foran navne som Jennifer Lopez, Blue, Shania Twain, Ronan Keating, Usher og U2.

Bombay Rockers drager til Indien i 2 uger i slutningen af marts for at spille en række koncerter, som efterfølges af en tour med Westlife i bl.a. Dubai og Bahrain i starten af april.

MTV India, der sender til 16 lande og kan ses af over 1 millard menneskler, har endvidere videoen til Bombay Rockers' "Rock Tha Party" i højeste rotation, hvilket vil sige mellem 14 og 16 visninger om dagen. Stationen kører også fokus på Bombay Rockers hele marts i form af "MTV Alert".

Noget tyder på, at dansk pop er ved at få gang i en succes i Asien som i de glade dage med Michael Learns To Rock og Aqua tilbage i halvfemserne.

Bombay Rockers' hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA