x

Nickelback klar med nyt

Nickelback klar med nyt

Det canadiske rockband Nickelback, der blandt andet er kendt for hittene "How You Remind Me" og "Photograph", er klar med et nyt studiealbum i slutningen af året.

Bandet udgiver derfor hele to singler den 26. september, "When We Stand Together" og "Bottoms Up", der begge vil optræde på det kommende album, som har fået titlen "Here And Now". 

Nickelback har 50 millioner solgte album på samvittigheden, og siden deres gennembrud med sangen "How You Remind Me" har bandet udgivet 18 singler. 

"Here And Now" er produceret af bandet selv, og det bliver være bandets syvende studiealbum og opfølger til albummet "Dark Horse" fra 2008, som GAFFAs Keld Rud tildelte tre stjerner og følgende ord:

"Jeg må dog indrømme, at hvis man kan se bort fra de seksuelle platheder i albumåbneren Something In Your Mouth, fest-til-vi-segner-klichéerne i Burn It To The Ground og det musikalske genbrug i Gotta Be Somebody, så står man med tre solide og ganske fængende rocksange, der bliver leveret med al den intensitet, Nickelback nu engang kan mobilisere med deres arbejdsomme facon."

I takt med udgivelsen af det nye album vil Nickelback starte en verdensturné i starten af 2012.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA