x

Ny generaldirektør i DR valgt

Ny generaldirektør i DR valgt

Det bliver den 43-årige Kenneth Plummer, der indtager det store kontor på 12. sal i TV-byen, når han senest d. 1. oktober i år tiltræder på posten som generaldirektør i DR.

Plummer er uddannet HA og cand.merc. fra Handelshøjskolen i København, og han har i de seneste seks år været ansat i medievirksomheden Egmont, senest i stillingen som administrerende direktør for Nordisk Film.

Det var med stort flertal, at DR’s bestyrelse udnævnte Plummer til jobbet til generaldirektør, og den eneste årsag til, at han ikke tiltræder jobbet hurtigere, er, at han har særlige forpligtelser i relation til sit nuværende job.

"Jeg ser frem til at begynde i jobbet, fordi jeg synes, DR er en af landets mest spændende og alsidige virksomheder. Nok kommer jeg selv fra en medievirksomhed, men den helt specielle udfordring i det nye job, ser jeg i DR’s public service-forpligtelse, som jeg sammen med DR’s dygtige medarbejdere vil arbejde på at cementere og gøre endnu stærkere. Samtidig er der også hele udfordringen med at samle alle DR’s københavnske aktiviteter i DR Byen, som jeg ser frem til at være med til at føre ud i livet," udtaler Kenneth Plummer.

Som et kuriosum kan det nævnes, at Plummer også har en fortid som chef for den danske afdeling af legetøjsgiganten Mattel, der i slutningen af 90'erne lagde sag an mod Aqua grundet gruppens sang "Barbie Girl", som Mattel mente tilsmudsede dukkens pæne image. Mattel tabte, men Plummer udtalte sig dengang kritisk mod Aqua.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA