x

The Gaslight Anthem har taget fat på nyt album

The Gaslight Anthem har taget fat på nyt album

The Gaslight Anthem er i gang med at lave opfølgeren til gruppens seneste album "American Slang" fra 2010. Det bekræfter forsanger Brian Fallon i et interview til Billboard om sideprojektet The Horrible Crowes, der udsendte albumet "Elsie" den 6. september.

"Vi (The Gaslight Anthem) laver demoer, og vores mål er 25 af dem, og vi har 10. Sangene er hurtige, de er meget hurtigere. Det er helt klart ret personligt og ret aggressivt lige nu. Jeg er virkelig glad for det indtil videre," siger Brian Fallon til Billboard.

The Gaslight Anthem fik deres gennembrud med deres andet album "The '59 Sound" fra 2008, og gruppens seneste album "American Slang" blev godt modtaget af GAFFAs anmelder Erik Barkman, der gav det fem stjerner og skrev følgende:

"Lyden er større, med velklingende kor og højt til loftet. Men tempoet er ofte hæsblæsende, og Fallons raspende vokal står som garant for den autenticitet, der gør hele forskellen, når man forsøger at gå selveste "The Boss" i bedene. American Slang kommer ikke til at ændre dit liv, men det er et stærkt udspil, hvor Gaslight Anthem stort set perfektionerer deres medrivende firserrock."

Se musikvideoen til titelnummeret "American Slang" fra The Gaslight Anthems seneste album:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA