x

Salomonsen nummer 7 i svensk Grand Prix

Salomonsen nummer 7 i svensk Grand Prix

Sanne Salomonsens Grand Prix-eventyr endte med en beskeden 7. plads, da det svenske Melodi Grand Prix blev afholdt lørdag i Globen i Stockholm. Men ikke desto mindre var den danske sangerinde dog ganske fornøjet med forløbet.

De svenske bookmakere havde på forhånd afskrevet Salomonsen som en mulig vinder af det svenske Grand Prix, og den danske rock-mama havde da heller ikke gjort sig de store forhåbninger om at løbe med den enlige billet til den internationale semifinale. Til gengæld havde hun et andet formål med at stille op i konkurrencen, hvor hun fremførte nummeret ”Higher Ground”.

”For at være helt ærligt så var jeg ikke interesseret i at vinde, for jeg er ikke schlagersangerinde. Det vil jeg ikke kunne leve op til.
Men jeg kan bruge den enorme exposure, jeg har fået i Sverige, når min plade skal ud dér i april,” udtaler Salomonsen ifølge bt.dk.

Den danske sangerinde fik altså, hvad hun kom efter – nemlig en god oplevelse og masser af skærmtid i broderlandet.

Vinderen af det Svenske Melodi Grand Prix blev Martin Stenmarck med sangen ”Las Vegas”, der vil kunne opleves til semifinalerne d. 19. maj sammen med det danske bidrag, ”Tænder På Dig”, der bliver fremført af Jakob Sveistrup.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA