x

The Raveonettes udsætter Danmarksturné

The Raveonettes udsætter Danmarksturné

På grund af en diskusprolaps er Sune Wagner desværre sygemeldt og kan således ikke gennemføre den kommende Danmarksturné, der skulle være begyndt i Herning torsdag den 23. september. Turnéen er nu udsat til december.

Sune Wagner udtaler til pressen:

"Som nogle af jer sikkert er klar over, blev jeg den 3. august indlagt her i New York pga. sindssyge smerter i ryggen. Jeg tilbragte fire dage på hospitalet, og efter flere undersøgelser viste det sig at være en slem diskusprolaps. Efter flere uger med stærke medikamenter kunne jeg endelig påbegynde fysioterapi, og det virkede til at hjælpe en hel del. Men efter et stykke tid begyndte jeg at få stærke smerter i højre ben, og jeg har desværre ikke kunnet undgå at påbegynde epidural smertebehandling. Jeg har valgt at modtage behandlingen nu i stedet for senere, i håb om at jeg ikke skal gennemgå en operation pga. manglende behandling. Behandlingen vil vare yderligere tre uger, og det er derfor, at jeg på beklageligste vis må skuffe jer og udsætte de kommende danske koncerter. Bandet spiller ikke uden mig, og jeg er frygtelig ked af, at det skulle ende med en udsættelse. Vi kommer og spiller til december i stedet for. 

Jeg håber inderligt, at I forstår min situation, og at mine rygproblemer bliver nødt til at komme i første række lige nu, så jeg forhåbentlig kan fixe situationen og ikke skal aflyse yderligere koncerter.

Rave On
Sune"

 

De nye koncertdatoer er som følger:

1.12. Godset, Kolding
2.12. Voxhall, Århus
3.12. Fermaten, Herning
9.12. Posten, Odense
10.12 Store Vega, København
 
Billetter købt til koncerterne i september/oktober kan benyttes til de nye datoer eller refunderes, hvor de er købt.

 

GAFFA ønsker Sune Wagner god bedring.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA