x

Musikorganisationer i Aarhus inviterer til åbent hus

Musikorganisationer i Aarhus inviterer til åbent hus

Aarhus har efterhånden en lang række organisationer og institutioner, der hver især og sammen arbejder indenfor de mange forskellige områder af musik- og kulturlivet. Og nu er der mulighed for at møde folkene bag musikkens serviceorganer i Aarhus, når ROSA - Dansk Rock Samråd, LMS - Levende Musik i Skolen, MONO, DMF/Aarhus, Det Jyske Musikkonservatorium, Det Benhårde Musikkursus, Kulturforvaltningen og PROMUS holder åbent hus.

Formålet med arrangementet er at give musikere, bookere, pladeselskaber, arrangører og andre interesserede et bedre overblik over de forskellige aktørers arbejdsområder. Arrangementet starter onsdag den 28. september fra 15.30 til 17.30 i RåBar, Vester Allé 15 i Aarhus.

Om de forskellige organisationer og institutioner:

ROSA - Dansk Rock Samråd:
Landets største genreorganisation inden for rockmusikken og beslægtede genrer.

LMS - Levende Musik i Skolen:
Danmarks kompetencecenter for børns møde med professionel, levende musik. LMS arrangerer koncerter med kvalitetsgaranti, laver undervisningsmaterialer og afholder workshops.

MONO:
Musikforeningen MONO er en kulturinstitution oprettet med det formål at sikre gode øveforhold til byens musikere, og driver til daglig 40 øvelokaler under navnet MONORAMA i Åbyhøj.

DMF - Aarhus:
DMF er musikernes fagforening, og ud over faglig virksomhed tilbyder de kurser, forsikringsordninger og juridisk rådgivning til medlemmer. 

Det Jyske Musikkonservatorium:
Udbyder en bred palet af uddannelser inden for både rytmisk, klassisk og elektronisk musik, samt en lang række videreuddannelser.

Det Benhårde Musikkursus:
Det Benhårde Musikkursus er et kursus, der bruges som forberedelse på optagelse på eksempelvis konservatoriet eller musikvidenskab.

Aarhus Kommune - Kulturforvaltningen:
Forvaltningen administrerer en lang række tilskudsordninger til byens musikliv.

PROMUS:
PROMUS forsøger at samle trådene for hele paletten af professionelle aktører indenfor musiklivet med seminarer, kurser, fælleskontor, produktionsfaciliteter, netværk og videndeling.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA