x

Årets line-up til Grøn Koncert sluppet ud

Årets line-up til Grøn Koncert sluppet ud

Ifølge bt.dk har pålidelige kilder i musikbranchen afsløret, at musikken fra hovedscenen ved denne den 23. udgave af Grøn Koncert-arrangementet vil blive leveret af en række yderst velkendte hjemlige kunstnere. De fire hovednavne udgøres nemlig af Sanne Salomonsen, TV-2, Safri Duo og Tim Christensen.

Der blev altså igen i år ikke plads til nogen udenlandske kunstnere blandt hovednavnene, der skal optræde på Grøn Scene. Sidste udenlandske band, der optrådte på Grøn Koncert, var Suede i 2003.

Alle de deltagende kunstnere har ved tidligere lejlighed optrådt ved Grøn Koncert. For Sanne Salomonsens vedkommende bliver det ikke mindre end 10. gang, hun springer på karavanen, mens TV-2 må nøjes med i alt halvt så mange optrædener. Både Safri Duo og Tim Christensen har begge været med en enkelt gang før – nemlig i 2002, hvor de begge var at finde på hovedscenen.

Festivalens arrangører skulle ifølge bt.dk også have været i kontakt med Nephew og Poul Krebs, men disse aftaler kom altså ikke i stand.

Navnene er endnu ikke officielt bekræftet, og det bliver de heller ikke, før billetsalget indledes den 26. april.

Som i de sidste tre år er der også en Grøn Spot-scene med mindre, nyere navne, men hvem disse er, er endnu ikke sluppet ud.

Se Grøn Koncerts hjemmeside her!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA