x

Medina skuffer på tredje dansksprogede album

Medina skuffer på tredje dansksprogede album

I dag udkom det tredje dansksprogede studiealbum fra den danske popprinsesse Medina, der har fået titlen "For Altid". GAFFA sammenfatter her nogle af de mange anmeldelser, det nye album har fået i dag i diverse netaviser og magainer. Et album, der ikke fået den bedste modtagelse.

Berlingske - 4 stjerner:
"Det er banalt, det er formuleringer på Paradise Hotel-niveau, det er floskuløst billedsprog med hjerter,[...] men indimellem er det faktisk rørende at lytte til", skriver Berlingske anmelder Jeppe Krogsgaard Christensen.

Politiken - 3 stjerner:
"Det, der på 'Velkommen til Medina' jog effektive knive i hjertet, samtidig med at dansegulvet stod i flammer, fungerer ikke på samme overrumplende vis på 'For altid'", skriver Politikens anmelder Pernille Jensen.

Ekstra Bladet - 2 stjerner:
"Teksterne er imidlertid endnu mere banale end på forgængeren, og det virker nærmest som om, at Medina synger sms'er [...]", skriver Ekstra Bladets anmelder Thomas Treo.

Soundvenue - 2 stjerner:
Medina er bedst i mødet mellem hjertesorg/nedtur og den dansevenlige produktion, men uden sidstnævnte bliver det for klægt og navlepillende", skriver anmelder Soundvenues Mikkel Røddick Christensen. 

GAFFA - 2 stjerner:
"Både musik og tekster kommer igennem på skrøbelige skeletter uden poesi, fylde eller vid. Der var faktisk øjeblikke med alt det på "Velkommen Til Medina"", skriver GAFFAs anmelder Signe Bønsvig Wehding. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA