x

Kunstnere hylder Susse Wold og AIDS-Fondet

Kunstnere hylder Susse Wold og AIDS-Fondet

Susse Wold kan i år fejre 25 års jubilæum som præsident for AIDS-Fondet. Det markeres ved et stort jubilæumsshow søndag den 2. oktober 2011 på Tivoli Hotel under overværelse af Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Marie, og hvor en perlerække af danske kunstnere vil fejre Susse Wold og hendes arbejde for AIDS-Fondet.

Det stor gallashow foregår søndag den 2. oktober på Tivoli Hotel i København

Ellen Hillingsø og Jarl Friis Mikkelsen vil være værter for den store gallaaften på Tivoli Hotel og vil lede gæster igennem aftenen, der udover et stjernespækket jubilæumsshow vil byde på underholdning ved Den Kgl. Ballet og Den Kgl. Opera.

Musikken leveres af The Antonelli Orchestra, og blandt de mange kunstnere, der har sagt ja til at optræde uden honorar denne aften, finder vi blandt andre Thomas Helmig, Sanne Salomonsen, Jokeren, Ørkenens Sønner, Burhan G, Annisette, Lis Sørensen, Palle Mikkelborg, Birthe Kjær med flere.

I anledning af jubilæet vil Bruun Rasmussen afholde en stor auktion til fordel for AIDS-Fondet. Her vil gæsterne kunne byde på særlige oplevelser og klenodier. Helt særligt kan man byde på en af Alberto Contadors Tour-cykler, en plads i Saxobank-Sungards bil en dag under Tour de France 2012, billetter til OL i London 2012, Caroline Wozniacki's finale ketcher fra Indian Wells, en dag i Hollywood med Ole Henriksen og meget mere.

Læs mere om arrangementet på www.sw25.dk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA