x

Under Byen spiller på Teater Grob

Under Byen spiller på Teater Grob

Under Byen, der sidste år udgav deres voldsomt roste fjerde album "Alt Er Tabt", har valgt at bryde næsten et års tavshed med tre eksklusive koncerter under årets CPH:DOX Festival 2011.

Dette sker, når sekstetten rykker ind i de ganske intime rammer på Teater Grob, som en del af CPH:DOXs "AUDIO:VISUALS" koncertrække. Til disse tre eksklusive koncerter vil Under Byen arbejde med billeder, der produceres specielt til disse koncerter, og dermed skaber en unik sammenhæng mellem lyd og billede.

Sidste gang, Under Byen optrådte indenfor i København, var i de store og imponerende rammer i Koncerthuset. 

Da der ikke er planlagt Under Byen-koncerter i den kommende fremtid, er dette således en og eksklusiv og speciel lejlighed til at opleve orkestret på helt tæt hold. Da bandet gav koncert i Musikhuset i Aarhus i november sidste år, skrev GAFFAs Nicholai Friis Pedersen i sin femstjernede anmeldelse:

"Den abstrakte lyrik medvirker til at give musikken en flertydighed, der formår at gøre den nichepræget og bredt appellerende på samme tid. En flertydighed som netop er en af Under Byens største forcer og heldigvis kom fint til udtryk live."

Koncertdatoer på Teater Grob:

Søndag den 13. november
Mandag den 14. november
Tirsdag den 15. november

Forsalget starter torsdag den 22. september via billetlugen.dk samt i Fona.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA