x

Ny Kylie-dvd på vej

Ny Kylie-dvd på vej

Den 28. november udgiver pladeselskabet Parlophone et af Kylie Minogues stort opsatte shows fra "Aphrodite – Les Folies"-turnéen. Der er helt specifikt tale om optagelser fra "Aphrodite – Les Folies" fra Londons O2 Arena, hvor Minogue opførte sit show den 7. og 8. april i år.

Turnéen, der fulgte op på Kylie Minogues album "Aphrodite" fra 2010, er til dag dato hendes mest ambitiøse og spektakulære og forløb over 150 dage, hvor Minogue gæstede 27 lande og ialt gav 77 koncerter. Kylie Minogue startede "Aphrodite – Les Foiles"-turnéen i Danmark, hvor GAFFAs anmelder Kristian Nygaard var på pletten og gav koncerten tre stjerner idet han konkluderede følgende:

"Publikum var på Kylies side, og selvom det ikke blev nogen hitparade, og engle-symbolerne engang imellem kammede over – og der blev leflet for de barnlige sjæle, da der til slut blev tændt for fontænerne og de berømte 40.000 liter vand steg til vejrs – så kan Kylie med ro i sindet fortsætte sin verdensturné. For denne jyde var der bare for mange sagnfigurer på scenen og for lidt fokus på musikken."

Showet kommer på dvd i nomal og limited edition (begge indeholder cd'er) og på blu-ray, hvor showet både findes i 2D og 3D.

I Danmark får fans mulighed for at se koncerten i 3D i biografen den 28. september. Der bliver visninger i København, Odense Taastrup, Århus, Aalborg og Hillerød. Få flere oplysninger her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA