x

Få gratis forsmag på The Asteroids Galaxy Tour

Få gratis forsmag på The Asteroids Galaxy Tour

The Asteroids Galaxy Tours kommende album "Out of Frequency" udkommer den 31. januar i USA, en måned før vi kan forvente den i Europa. Dette skyldes deres store popularitet i Guds eget land, så vi må vente med spænding indtil den 27. februar 2012, før vi kan få fingrene i skiven herhjemme.

Indtil da kan man benytte sig af dette link og forkæle sig selv med et lille gratis forsmag på, hvad man kan forvente.

The Asteroids Galaxy Tour har netop nu færdiggjort deres indspilning af "Out of Frequency" og er på dette tidspunkt på vej til Brasilien, hvor de skal spille på verdens største festival Rock In Rio, med over fem millioner festivalgæster. Derefter drager bandet på USA-turné, hvor de blandt andet skal spille på det allerede nu næsten udsolgte Bowery Ballroom i New York.

Bandet udgav den europæiske version af ep'en "The Golden Age" på det amerikanske marked tidligere på året. Den amerikanske version af ep'en indeholder ud over titelnummeret også sangen i en remix-version samt tre nye numre. Derudover indeholder den amerikanske version også en eksklusiv coverversion af Men Without Hats' kæmpehit "Safety Dance" fra 1982, der er blevet indspillet på opfordring af producerne af den amerikanske tv-serie "Gossip Girl", hvor sangen senere har været med i et afsnit.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA