Nyhed

Per Frost vinder Ken Gudman-pris

Den århusianske guitarist Per Frost vandt dette års Ken Gudman-pris, der følges op med koncert og prisoverrækkelse i oktober

For anden gang uddeler Ken Gudman Mindefond en pris til en musiker på den danske rockscene. Modtageren af Ken Gudman Prisen 2005 er guitaristen Per Christian Frost.

Ken Gudman Prisen bliver givet til en dansk musiker, der i særlig grad har
udmærket sig som musikalsk håndværker, altid har ladet musikken komme i første række, og som aldrig har sat sin personlige integritet over styr.

I år går prisen til den århusianske guitarist og bassist Per Christian
Frost, der i mere end 30 år både har udgivet soloplader, været en del af Gnags og arbejdet sammen med navne som Poul Krebs, Sanne Salomonsen, Lars H.U.G. og Thomas Helmig.


Den første modtager af Ken Gudman Prisen var guitaristen Aske Jacoby, der fik sin pris og blev hyldet ved en koncert 10. oktober 2004 i Amager Bio. Ken Gudman Mindefond er allerede i fuld gang med at forberede dette års koncert. Det bliver søndag den 9. oktober i Amager Bio, hvor Per Christian Frost får overrakt prisen. Den består dels af en statuette, der er en miniatureudgave i glas af Ken Gudmans historiske trommesæt, og dels af et kontant skulderklap i form af en check på 12.500 kr.

ANNONCE