x

Lars Ulrich hjælper Beatallica

Lars Ulrich hjælper Beatallica

Bandet Beatallica har siden 2001 lagt deres hybridversioner af The Beatles og Metallica-sange ud på deres webside. Men efter de for nogle uger siden blev nødt til at fjerne musikfilerne pga. et brev fra Sonys advokater (Sony/ATV publishing ejer rettighederne til Beatles' sangkatalog) har Lars Ulrich nu involveret sig i sagen.

Bandet følte ellers ikke de gjorde noget ulovligt, da musikalske parodier i USA ikke er beskyttet på samme måde af ophavsretten, men Sony ser åbenbart anderledes på sagen. Så Beatallica fjernede alle musikfilerne fra deres webside, og nu er det en sag, der skal ordnes mellem de to parters advokater.

Efter hele balladen kom Lars Ulrich for øre, har den danske trommeslager involveret sig i sagen for at hjælpe folkene i hans yndlingscoverband. Ifølge MTV har Ulrich talt med Beatallica sangeren Michael Tierney gentagne gange og har nu udlånt sin advokat til bandet, så sagen kan få en fornuftig afslutning. Bandet, der har indspillet sange som "Got to Get You Trapped Under Ice" og "Everybody's Got a Ticket to Ride Except for Me and My Lightning", forventer de efter Ulrichs hjælp igen kan lægge musik op på deres side fra næste uge.

Beatallica


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA