x

Dropkick Murphys til København

Dropkick Murphys til København

Der er dømt fest og ballade, når irsk folkemusik og god gammeldags punk endnu engang støder sammen i Dropkick Murphys' keltiske fællessang-univers. Det sker i Store Vega, hvor det syv mand store band spiller op til vinter-bal.

Dropkick Murphys har været en del af den amerikanske punkscene siden 1997, hvor de udsendte debutalbummet "Do or Die". Siden da er det blevet til syv studiealbum og en stribe live-plader.

Seneste udgivelse kom i marts i år, og det er netop albummet "Going Out In Style", der har fået gruppen på landevejen igen. "Going Out In Style" er bygget op om historien om Cornelius Larkin, der emigrerede til USA som 16-årig, kom med i Koreakrigen hvorefter han giftede sig og fik ni børn.

Cornelius Larkin blev født ud af albummets titel, der afspejler bandets romantiske ønske om, at deres død vil blive årsag til international sørgedag, og så opfandt de en person til dette formål og gav ham et festligt og spændende liv, da de indså, at det nok ikke ville ske. Cornelius Larkin er således både fiktiv og en slags sum af de syv medlemmer af Dropkick Murphys' liv.

Billetsalget starter fredag 30. september kl. 10 gennem Billetnet.dk, på telefon 70 15 65 65, samt på posthuse.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA