x

Biohazard tilbage med original besætning

Biohazard tilbage med original besætning

I sommer annoncerede bassist og vokalist Evan Seinfeld sin afgang fra det amerikanske hardcore-ensemble Biohazard. Inden afskeden har bandet dog nået at indspille et sidste album sammen, som samtidig bliver det første i atten år med gruppens orignale besætning. Det udkommer den 20. januar 2012.

- Universets love tillod kun Biohazard at finde sammen, os fire orignale medlemmer, for et lille vindue i tiden. I den tid lykkedes det os sammen at skabe noget, vi er virkeligt stolte af. Denne her plade kommer direkte fra hjertet, udtaler bandets guitarist Bobby Hambel. Medguitarist og sanger Billy Graziadei supplerer:

- Biohazard har altid været et konglomerat af vores personligheder og de passioner, det kaos og den angst som gør os til dem, vi er. Biohazard er den energi, som kommer ud af os, når vi er sammen.

Genfødt i trods

Sidste gang, de oprindelige fire medlemmer var i studiet og på landevejen sammen var i forbindelse med udgivelsen af albummet "State Of the World Adress" og efterfølgende turné i 1994. I 2008 fandt de atter sammen i anledning af bandets tyve års jubilæum og indledte en to år lang turné, som også bragte dem forbi Danmark i december 2008 med koncerter i både Århus og København. Og det var under denne turné, kimen til det kommende album blev lagt, fortæller trommeslager Danny Schuler:

- Da vi først fandt sammen igen, vidste vi at det ville komme til at tage noget tid at finde ud af at være et band igen. Vi turnerede over hele verden gennem de næste atten måneder og blev oprigtigt overraskede, da publikum overalt reagerede så positivt, som tilfældet var. Så vi begyndte at jamme, og vi vidste at der var noget, vi kunne bygge på. Vi ønskede at indfange den energi, vi skabte live, i studiet.

Albummets tretten tracks er indspillet i Los Angeles med produceren Toby Wright, som tidligere har assisteret navne som Korn, Metallica og Alice In Chains. Det har fået titlen "Reborn In Defiance" - genfødt i trods.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA