x

The Beach Boys udgiver bokssæt og håber på genforening

The Beach Boys udgiver bokssæt og håber på genforening

Efter årtiers bitre juridiske slagsmål er The Beach Boys, der består af Brian Wilson, Mike Love, Al Jardine og Bruce Johnston, genforenet på albummet "Smile" for at fejre deres 50 års jubilæum.

Svær periode

"Smile" var ironisk set grunden til, at The Beach Boys drev hinanden til vanvid. Brian Wilson, der fungerer som bandets primære forsanger og sangskriver, var i den periode slemt afhængig af LSD og hash, og dette påvirkede de resterende medlemmer og indspilningerne af "Smile". Det hele resulterede i, at albummet aldrig blev udgivet.

Wilson færdiggjorde selv "Smile" i 2003 og turnerede efterfølgende med mit sit eget band.

The Beach Boys har nu fundet de originale indspilninger fra "Smile" frem og udgiver bokssættet til november, der indeholder fem skiver med blandt andet "Good Vibrations" og "Heroes and Villains".

Mulig genforeningsturné

Mike Love fra bandet er begejstret for det genfundne samarbejde og håber på en turné næste år.

Bandet har i øvrigt genindspillet nummeret "Do It Again", hvor indspilninger blev optaget på video, som eftersigende skal bruges til markedsføring af den kommende turné næste år.

Men Brian Wilson deler ikke samme entusiasme og har udtalt, at det hele også kommer til at afhænge af penge, men han afviser ikke idéen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA