x

Tina Dickow udgiver koncertfilm

Tina Dickow udgiver koncertfilm

I juni spillede Tina Dickow fem koncerter sammen med sit band og DR UnderholdningsOrkestret, der blev opført i DRs Koncertsal. Disse fem koncerter udgør nu den aarhusianske sangerindes næste udgivelse.

Publikum inviteres på en visuel og musikalsk rejse, der vil være storladen og teatralsk. "Der er forsøgt at give hver sang sit eget filmiske univers, og lade det udfolde sig visuelt og musikalsk", udtaler Tina Dickow. Der vil være orkesterversioner af gamle numre samt nogle helt nye numre, som Tina specifikt skrev til koncerterne.

"Når man er vant til at spille rockmusik eller stå alene med sin guitar, så er det klart, at det her har været en kæmpe, kæmpe oplevelse for mig at stå med 40 mand i ryggen og ikke mindst at få lov til at skrive til sådan et orkester her", udtaler Tina Dickow.

Udgivelsen er et form for miniportræt, som vil indeholde koncertfilmen "True North" samt behind-the-scenes-optagelser og interviews. "True North" vil være en kunstnerisk film med ti numre taget fra de fem koncerter.

Derudover indeholder udgivelsen en cd med 17 numre fra koncerterne. Både nye og gamle sange, der er udsat for orkestrering.

Tina Dickow live med DR UnderholdningsOrkestret er på gaden til november.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA