x

Gangsta-rapper fængslet for grov vold

Gangsta-rapper fængslet for grov vold

Hiphopperen Beanie Sigel blev – ironisk nok – arresteret på den gade i hjembyen Philadelphia, som bærer hans navn: Sigel Street. Anklagen lød på grov vold, efter at en 31-årig mand blev slået bevidstløs –angiveligt af Sigel og hans venner. Ifølge det stedlige politi, var 31-årige Frank Ferrer kommet kørende på Sigel Street, da rapperen og hans venner pludselig spærrede gaden, og nægtede ham at passere. Da han steg ud af bilen, blev han straks slået til jorden, hvorefter Sigel slog og sparkede ham. Frank Ferrer blev senere behandlet for et brækket ribben, en slem øjenskade og en hjernerystelse.

I februar måtte Sigel også et smut omkring den lokale politistation, han var nemlig under anklage for at have hældt en drink udover en ung kvinde, for derefter at have truet hende med en revolver. Anklagerne blev dog droppet, da kvinden – af mystiske årsager – ikke viste sig i vidnesskranken.

Sigels sidste nye album, The Reason, debuterede på en flot femteplads på Billboard 200 tidligere på måneden, og ligger nu på plads 13. Sigel udgives af det højtestimerede Def Jam records.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA