x

The William Blakes udgiver royalt album

The William Blakes udgiver royalt album

I lørdags blev det fantasifulde rockorkester The William Blakes tildelt Stjernedrysprisen og 50.000 kroner ved Kronprinsparrets Priser-showet, som i år blev afholdt i Musikhuset Aarhus.

I talen til The William Blakes sagde Kronprins Frederik blandt andet:

"The William Blakes var allerede for fire år siden som et fyrværkeri af musikalsk fantasi, da kvartetten udgav sit første album. Siden har den usædvanligt produktive gruppe allerede indspillet og udsendt yderligere tre udgivelser."

GAFFAs reporter Kristian Nygaard var til stede under showet i Musikhuset Aarhus og skriver blandt andet dette om aftenen:

"Ord som "spilleglæde", "anarki" og "liv" kan også nemt sættes på det upoppede popband The William Blakes, som efter de har modtaget en kort videohilsen fra The Flaming Lips' Wayne Coyne og den anden talentpris på 50.000 kroner spiller "Caves and Light" og "Plane to Spain". Ved sidstnævnte sang går der fuld calypso i den med kæmpe band, store og små trommer og velfortjente klapsalver."

Resten af GAFFAs reportage kan læses her.

Efter fire studiealbum og Kronprinsparrets Stjernedryspris udgiver The William Blakes nu en samling af deres bedste numre med titlen "Royal Collection", der udgives i dag, men kun digitalt.

Tracklisten: 

 1. Caves And Light 
 2. Secrets Of The State 
 3. Violent God 
 4. Our Moment 
 5. Land Of Illusions 
 6. Science Is Religion 
 7. The Light (Plane To Spain)
 8. It Looked Like Us 
 9. The Way Of The Warrior
 10. Secretly 
 11. Never Had A Love 
 12. Pocahontas 
 13. Give It Away 

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA