x

GAFFA til Norge

GAFFA til Norge

Efter flere år med tørke på de norske musikmagasinhylder kan musikinteresserede nu se frem mod at få slukket deres tørst, når GAFFA om kort tid lanceres i Norge.

Med friske erfaringer fra sidste års vellykkede lancering i Sverige er det et naturligt tiltag i en strategi, der sigter imod at dække hele det skandinaviske marked.

GAFFA åbner sin hjemmeside i løbet af oktober måned, og i løbet af foråret 2012 følger den trykte magasinudgave, som efter planen skal distribueres gratis over hele Norge.

Øyvind Rones, som tidligere har skrevet for en lang række norske medier og været redaktør på musiksiden Groove.no, er ansat som redaktør for GAFFA Norge.

– Jeg er utrolig stolt og glad for få denne udfordring. Jeg føler, norsk musik fortjener at blive taget seriøst ude og på hjemmefronten. Det er min ambition, at GAFFA får samme stærke position i Norge som i resten af Norden, udtaler Øyvind Rones.

GAFFA har eksisteret i Danmark siden 1983 og når hver måned ud til mere end 300.000* læsere via sit gratis magasin og hjemmesiden GAFFA.dk.
GAFFA har altid haft stort fokus på nordisk musik og begyndte sin ekspansion til Norden med lancering i Sverige i 2010, hvor der på kort tid i lighed med Danmark er skabt et stort kendskab og en solid brugerskare.

Om den kommende udvidelse siger GAFFAs nordiske manager Robert Borges:
– Norge er det nordiske land, som ser ud til at klare sig bedst i musikbranchens nuværende transformation. Vi ser et stort potentiale i norsk musik og et behov for et medie som GAFFA. Det blir gøy!

GAFFA Norge lanceres snart på adressen GAFFA.com – men indtil det sker kan udviklingen følges på http://www.facebook.com/gaffano

 

* GAFFAs danske magasin læses ifølge Gallup af 179.000 personer og GAFFA.dk har ifølge FDIM 148.000 unikke brugere.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA